Σχετικά με εμάς

Το όραμά μας

 

Η tbi bank είναι μια “challenger” τράπεζα που λειτουργεί μέχρι σήμερα στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία, εξειδικευμένη στην παροχή χρηματοδοτικών λύσεων είτε online είτε στο κατάστημα.
Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας ψηφιακός χρηματοδότης επόμενης γενιάς, δίνοντας έμφαση στις κατηγορίες των πελατών που δεν εξυπηρετούνται επαρκώς από τις παραδοσιακές τράπεζες, καθώς επίσης και εκείνων που θέλουν μια ψηφιακή σχέση με την τράπεζά τους.

Επεκτείνουμε τα σύνορα των δραστηριοτήτων μας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες πελατών σε όλη την Ευρώπη, με ψηφιακές λύσεις που προσφέρουν μια πολύ καλύτερη τραπεζική εμπειρία.

Η εξέλιξή μας θα πραγματοποιηθεί συνδυάζοντας την τραπεζική εμπειρία με την τεχνογνωσία FinTech και ενσωματώνοντας τις καινοτομίες που αναπτύσσουμε μαζί με τον Όμιλο 4Finance, τη μητρική μας εταιρεία. Στόχος μας είναι να φέρουμε απλότητα στην τραπεζική εμπειρία εφαρμόζοντας πελατοκεντρικά συστήματα και ευέλικτα online προϊόντα.

building-block-image

Η τράπεζα στο κινητό σας τηλέφωνο

 

Δεδομένου ότι οι κινητές συσκευές κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες τη δυνατότητα παρακολούθησης και ελέγχου των χρηματοδοτήσεων που λαμβάνουν από εμάς μέσω εφαρμογής για κινητά.

Επιπλέον, μέσω ενός ισχυρού δικτύου συνεργατών, θα δημιουργήσουμε ένα marketplace στο οποίο οι πελάτες μας θα αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες διαδικτυακά με εξαιρετικά απλό και ασφαλή τρόπο, απολαμβάνοντας οικονομικά οφέλη σύμφωνα με τις επιμέρους εμπορικές συμφωνίες.

Στόχος της ομάδας μας είναι η συνεχής ψηφιακή βελτίωση σε ένα διαφανές και ρυθμιζόμενο περιβάλλον προς όφελος των πελατών μας. Είναι πεποίθησή μας, ότι όλοι πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν μια υγιή οικονομική ζωή.

building-block-image

Οι αξίες μας

 

Βάζουμε σε προτεραιότητα τους ανθρώπους μας
Οι άνθρωποι – είτε πρόκειται για τους πελάτες μας είτε για τους υπαλλήλους μας – βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε εκείνους που υπο-εξυπηρετούνται, να καλύψουν σήμερα τις οικονομικές τους ανάγκες και να χτίσουν ισχυρότερα θεμέλια για το μέλλον. Υποστηρίζουμε, επιβραβεύουμε και ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και να εξελίξουν τις ικανότητές τους. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

H ιστορία μας

 

Το 2011 η TBIF εξαγόρασε το βουλγαρικό υποκατάστημα της Nova Ljubljanska Banka (Σλοβενία), δημιούργησε την tbi bank και με αυτόν τον τρόπο εισήλθαμε στον τραπεζικό κλάδο.
Το 2012 ξεκινήσαμε τις τραπεζικές μας δραστηριότητες στη Ρουμανία και ανοίξαμε υποκατάστημα στο Βουκουρέστι.

Το 2016 η TBIF εξαγοράστηκε από την 4finance Holding – τον μεγαλύτερο όμιλο καταναλωτικών δανείων μέσω διαδικτύου και κινητών στην Ευρώπη.

Το υποκατάστημα της tbi bank στη Ρουμανία, η TBI Leasing και η TBI Credit παρέχουν από κοινού πρόσβαση σε καινοτόμες, ψηφιακές, ολοκληρωμένες χρηματοδοτικές λύσεις, με τον δανεισμό να αποτελεί τον πυρήνα της δραστηριότητάς μας. Φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε ένας ψηφιακός χρηματοδότης επόμενης γενιάς. Οι πελάτες βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας και εξελισσόμαστε συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τη χρηματοπιστωτική αγορά. Δημιουργούμε μια κοινότητα με εξαιρετικά έμπειρους και ταλαντούχους επαγγελματίες, έτοιμους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

building-block-image