• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

Νέα Σεπτεμβρίου

Ευχαριστούμε!

Έχοντας φτάσει πλέον τις 750 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε περισσότερους από 25 διαφορετικούς κλάδους δραστηριότητας όπως εμπορία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, έπιπλα, οικιακός εξοπλισμός ακόμα και δεξιώσεις γάμων, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την στήριξή σου στο ξεκίνημά μας!

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που αποτελείς μέλος της TBI και στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να αυξήσεις τις πωλήσεις και το πελατολόγιό σου!

¤¤¤¤¤¤

Το Buy now,Pay later είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις πωλήσεις σου!

 

Πρόκειται για έναν γρήγορο και ευέλικτο τρόπο πληρωμής για τους πελάτες σου οι οποίοι μπορούν να αγοράσουν κάτι ΤΩΡΑ και να το πληρώσουν αργότερα, χωρίς καθόλου ρίσκο για την επιχείρησή σου!

To Buy now,Pay later είναι διαθέσιμο στα φυσικά καταστήματα!

Αύξησε από σήμερα τις πωλήσεις σου με το νέο πρόγραμμα Buy Now, Pay Later σε 4 δόσεις!

Δες  εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

¤¤¤¤¤¤

Η συνεργασία μας με το e-gov ξεκίνησε!

Το e-gov είναι η ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης όπου πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να βρουν τις ψηφιακές υπηρεσίες που θέλουν εύκολα και γρήγορα.


Ο πελάτης εισέρχεται στο περιβάλλον του e-gov με τους προσωπικούς του κωδικούς TaxisNet και δίνει συναίνεση για να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία του

¤¤¤¤¤¤

Ήδη από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της νέας δυνατότητας, 6 στους 10 πελάτες επιλέγουν την διασύνδεση μέσω e-gov!

Πλέον οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα μας μόνο με την ταυτότητα τους, χωρίς την προσκόμιση εκκαθαριστικού!