1. Μπορεί η επιχείρησή μου να προσφέρει τις χρηματοδοτικές λύσεις της tbi bank στους πελάτες της;

Οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξαρτήτως νομικής υπόστασης (ΑΕ, ΟΕ, ΕΠΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, Ατομική Επιχείρηση κλπ), μπορεί να προσφέρει τα χρηματοδοτικά προγράμματα της tbi bank στους πελάτες της για την χρηματόδοτηση των αγορών τους.

2.Τι είδους προϊόντα μπορούν να χρηματοδοτηθούν;

Η χρηματοδότηση παρέχεται σε φυσικά πρόσωπα και αφορά αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών.

Το ποσό της χρηματόδοτησης μπορεί να ανέλθει έως τις 10.000€.

Επίσης υπάρχουν ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και για αγορές χαμηλής αξίας (έως 200€)

Ενδεικτικοί κλάδοι :

 • Ηλεκτρικά / Ηλεκτρονικά είδη
 • Έπιπλα, οικιακός εξοπλισμός
 • Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτα, σκάφους αναψυχής
 • Συντήρηση αυτοκινήτων, επισκευές, φανοποιεία
 • Ποδήλατα, όργανα γυμναστικής, hobbies
 • Εργαλεία, λοιπός εξοπλισμός
 • Ασφαλιστικές υπηρεσίες
 • Ιατρικές, Οδοντιατρικές Υπηρεσίες
 • Υπηρεσίες αισθητικής
 • Ηλεκτρονικές αγορές ρούχων, κοσμήματα, καλλυντικά, οπτικά
3. Πώς μπορώ να ενισχύσω τις πωλήσεις μου;
 1. Με τον επιμερισμό του ποσού της αγοράς σε μηνιαίες δόσεις, οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση σε όλη τη γκάμα των προϊόντων σας.
 2. Μέσω της χρηματοδοτικής λύσης, αυξάνεται η μέση αξία των αγορών των πελατών σας.
 3. H επιχείρησή σας καθίσταται πιο ανταγωνιστική προσφέροντας έναν επιπλέον σύγχρονο και γρήγορο τρόπο εξόφλησης στον πελάτη.
 4. Ενισχύεται η πιστότητα των πελατών σας με αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητάς τους και την πραγματοποίηση επαναληπτικών αγορών.
4. Μπορεί η tbi να χρηματοδότησει τους πελάτες μου τόσο στο φυσικό κατάστημα, όσο και στις online αγορές τους;

Η χρηματοδότηση μέσω tbi bank αφορά στις αγορές των πελατών σας τόσο στο φυσικό κατάστημα, όσο και στις αγορές που πραγματοποιούν μέσω της online πλατφόρμας σας. Παράλληλα προσφέρονται λύσεις και για εξ’ αποστάσεως πωλήσεις (πχ τηλεφωνικές πωλήσεις).

5. Θα πρέπει η επιχείρησή μου να πραγματοποίησει επιπλέον υλοποιήσεις για την χρηματοδότηση μέσω του online καταστήματος;

Όχι! Για τη διασύνδεση της πλατφόρμας της tbi bank με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, υπάρχουν έτοιμα plug ins για τις μεγαλύτερες eCommerce πλατφόρμες (wooCommerce, OpenCart, Presta, Magento & Shopify) όπου με εύκολο τρόπο μπορεί άμεσα να εγκατασταθεί η λύση στο e-shop σας.

Παράλληλα  προσφέρεται δυνατότητα διασύνδεσης μέσω API για οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

Η διαδικασία για τον πελάτη σας είναι απλή και εύκολη. Ο πελάτης αφού επιλέξει τα προϊόντα στο καλάθι, επιλέγει στο check out «tbi bank» και μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της tbi bank για την ολοκλήρωση της αίτησής του. Σε πολύ σύντομο χρόνο η επιχείρηση και ο καταναλωτής ενημερώνονται για την έγκριση της αίτησης του δανείου και η επιχείρηση αποστέλλει το προϊόν στον πελάτη.

6. Υπάρχουν άλλες λύσεις για τους πελάτες μου ειδικά για μικρότερα ποσά;

Φυσικά. Για αγορές προϊόντων από 20 έως 200€, οι πελάτες σας μπορούν μέσω της υπηρεσίας BNPL (Buy Now Pay Later) να χρησιμοποιούν την χρεωστική τους κάρτα, πληρώνοντας σε 4 ισόποσες δόσεις με μηδενικό επιτόκιο και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

7. Όταν οι πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους με την υπηρεσία BNPL (Buy Now Pay Later), η πίστωση της επιχείρησής μου θα πραγματοποιείται μήνα - μήνα;

Όχι, η πίστωση του συνόλου του ποσού προς την επιχείρησή σας για αγορές των πελατών με την υπηρεσία BNPL (Buy Now Pay Later) είναι άμεση. Επίσης δεν υπάρχει ρίσκο για την επιχείρησή σας σε περίπτωση μη αποπληρωμής των δόσεων από τον πελάτη.

8. Σε περίπτωση που δεν διαθέτω online shop και ο πελάτης δεν έχει τη δυνατότητα να έλθει στο κατάστημα, μπορώ να καταχωρήσω αίτημα χρηματοδότησης του;

Για τις περιπτώσεις απομακρυσμένων αγορών μέσω τηλεφώνου ή παραγγελίες εξ αποστάσεως, υπάρχει η δυνατότητα αίτησης για χρηματοδότηση με την υπηρεσία Link 2 Pay:

 • Η επιχείρηση ξεκινάει την διαδικασία καταχώρησης της αίτησης με τα ελάχιστα προαπαιτούμενα στοιχεία (βασικά στοιχεία πελάτη και συναλλαγής).
 • Η επιχείρηση αποστέλλει το link με το αίτημα χρηματοδότησης στον πελάτη μέσω email.
 • Ο πελάτης λαμβάνει το link και ολοκληρώνει την αίτησή του στην TBIBank.
 • Για το αποτέλεσμα της αίτησης η επιχείρηση λαμβάνει αυτόματη ενημέρωση από την διαχειριστική εφαρμογή της πλατφόρμας της TBI.
 • Δεν απαιτείται από την πλευρά της επιχείρησης κάποια επιπλέον υλοποίηση

 

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Link 2 pay ακόμα και στις περιπτώσεις όπου υπάρχει αυξημένος όγκος εργασίας στο κατάστημά σας, ή όταν ο πελάτης δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο τη δεδομένη στιγμή. Ο υπάλληλος ξεκινάει την καταχώρηση της αίτησης όπως περιγράφεται παραπάνω, και εν συνεχεία αποστέλλει το link στον πελάτη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

9. Η αίτηση χρηματοδότησης για τους πελάτες μου θα πρέπει να γίνεται ξεχωριστά για κάθε ένα προϊόν;

Όχι, η αίτηση χρηματοδότησης για τους πελάτες σας αφορά στο σύνολο των προϊόντων / υπηρεσιών που θα επιλέξουν, έως του ποσού των 10.000€.

10. Είναι πολύπλοκη για την επιχείρηση και τους υπαλλήλους μου η διαδικασία αίτησης χρηματοδότησης του πελάτη;

Η διαδικασία αίτησης για τον πελάτη σας είναι εύκολη, απλή και γρήγορη. Μέσω της πλατφόρμας της tbi bank, η διαδικασία πραγματοποιείται σε σύντομο χρόνο και paperless, δίχως ο πελάτης σας να επιφορτίζεται με τη συλλογή πληθώρας διακιολογητικών.

11. Πως μπορεί η επιχείρησή μου να παρακολουθεί την πορεία των αιτήσεων;

Μέσω της διαχειριστικής πλατφόρμας, έχετε πρόσβαση σε όλες τις αιτήσεις του καταστήματός σας και παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την πορεία τους. Για τις online αγορές, μέσω του plugin ενημερώνεται αυτόματα το κεντρικό διαχειριστικό του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στην ολοκλήρωση / οριστικοποίηση της αίτησης.

12. Πότε πιστώνεται η επιχείρησή μου τα χρήματα από τις αγορές των πελατών μου;

Η επιχείρησή σας πιστώνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την έγκριση της αίτησης.

13. Ποιο είναι το κόστος για την επιχείρησή μου;

Για τα έντοκα χρηματοδοτικά προγράμματα των πελατών (από 201€ – 10,000€) δεν υφίσταται κάποιο κόστος για την επιχείρησή σας. Για το πρόγραμμα BNPL που προσφέρεται άτοκα στον πελάτη (από 20€ – 200€), υπάρχει ένα χαμηλό κόστος για την επιχείρησή σας ανάλογα με την εμπορική συμφωνία με την tbi bank.

14. Χρειάζεται η επιχείρησή μου να διατηρεί λογαριασμό στην tbi bank;

Για τις αιτήσεις χρηματοδότησης των πελατών σας, δεν απαιτείται το άνοιγμα λογαριασμού στην tbi. Η εκκαθάριση των συναλλαγών πραγματοποιείται σε λογαριασμό της επιλογής σας από την tbi bank, μεταξύ αυτών που ήδη διατηρείτε στις υπόλοιπες Τράπεζες.

15. Θα υπάρχει τηλεφωνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη για την επιχείρησή μου;

Φυσικά! Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης των συνεργατών μας είναι στη διάθεσή σας για την υποστήριξη της επιχείρησής σας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 300 99 22 & στo e-mail : support@tbibank.gr.

16. Ποιά είναι τα βασικά κριτήρια για την έγκριση του δανείου;

Όλοι οι πελάτες μπορούν να κάνουν αίτηση δανείου, συμπεριλαμβανομένων αλλοδαπών υπηκόων με άδεια διαμονής στην Ελλάδα, με μοναδικό προαπαιτούμενο την ύπαρξη σταθερού εισοδήματος.