Η TBI Bank είναι μια «Challenger» Τράπεζα και ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Με όχημα την τεχνολογία εξειδικεύται στην παροχή χρηματοδοτικών λύσεων και εναλλακτικών πληρωμών σε πελάτες ιδιώτες μέσω συνεργαζόμενων εμπορικών επιχειρήσεων (B2B2C).
Απόδειξη της επιτυχίας του μοντέλου μας, αποτελούν οι 13.000 έμποροι κι οι 2.000.000 πελάτες που έχουν υιοθετήσει τις λύσεις πληρωμών μας. Oι χρηματοδοτικές μας λύσεις προσαρμόζονται σε κάθε κανάλι, είτε online είτε στο κατάστημα είτε σε οποιονδήποτε άλλο υβριδικό συνδυασμό.

Πίνακας Περιεχομένων

Τα οφέλη της συνεργασίας με TBI

Οδηγίες εγκατάστασης του plugin της TBIBank για την πλατφόρμα:

Magento 1.x 

 1. Εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα βασίζεται στην πλατφόρμα Magento 1, το plugin μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από τον πίνακα διαχείρισης του καταστήματός σας.
 1. Αποθηκεύστε το plugin που σας έχει σταλθεί στο email σας, στον Υπολογιστή σας.
  (Πχ. Υπολογιστής μου\Επιφάνεια εργασίας\CC_ Magento_1x_TBI_.zip).
 1. Αποσυμπιέστε τα αρχεία. Τα αρχεία στον αποσυμπιεσμένο φάκελο πρέπει να μεταφορτωθούν στον ιστότοπό σας μέσω FTP


 1. Χρησιμοποιώντας το FileZilla ή άλλο πρόγραμμα για μεταφορά FTP, βρείτε τον κύριο φάκελο του καταστήματος Magento 1 και μεταφέρετε τους φακέλους “app”, “media” και “skin” από τον αποσυμπιεσμένο φάκελο στον κύριο φάκελο. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε προσθέσει το module «TBI Bank Credit Calculator» στον ιστότοπό σας.
 1. Για να το διαμορφώσετε, μπείτε στον πίνακα διαχείρισης του Magento 1. Επιλέξτε το υπομενού «System» – > «Configuration». Στο αριστερό μενού, βρείτε το «TBI Bank αγορές με πίστωση» και επιλέξτε «Ρυθμίσεις».
 1. To plugin έχει ήδη μεταφορτωθεί και πρέπει να εγκατασταθεί. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας κλικ στο κουμπί «Install»


Magento 2.x

 1. Εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα βασίζεται στην πλατφόρμα Magento 2, το plugin μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από τον πίνακα διαχείρισης του καταστήματός σας.
 1. Αποθηκεύστε το module που σας έχει σταλθεί στο email σας, στον Υπολογιστή σας.

(Πχ. Υπολογιστής μου\Επιφάνεια εργασίας\CC_Magento_2x_TBI_.zip).

 1. Αποσυμπιέστε τα αρχεία. Τα αρχεία στον αποσυμπιεσμένο φάκελο πρέπει να μεταφορτωθούν στον ιστότοπό σας μέσω FTP. 1. Χρησιμοποιώντας το FileZilla ή άλλο πρόγραμμα για μεταφορά FTP, βρείτε τον κύριο φάκελο του καταστήματος Magento 2 και μεταφέρετε τους φακέλους “app” και “pub” από τον αποσυμπιεσμένο φάκελο στον κύριο φάκελο.
 1. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε προσθέσει το plugin «TBI Bank Credit Calculator» στον ιστότοπό σας.
 1. Για να το διαμορφώσετε, μπείτε στον πίνακα διαχείρισης του Magento 2. Επιλέξτε το μενού «Καταστήματα» – > «Διαμόρφωση» υπομενού. Στο αριστερό μενού, βρείτε το «TBI Bank αγορές με πίστωση» και επιλέξτε «Ρυθμίσεις».

*Ρυθμίστε τις λεπτομέρειες, στα πεδία ρύθμισης παραμέτρων, τα οποία παρέχονται από την TBIBank στο excel που σας στάλθηκε στο ίδιο email με το plugin και επιλέξτε την επιλογή «Save changes».

Το plugin σας έχει ρυθμιστεί και είναι έτοιμο!

Καλή αρχή!

Επικοινωνία

subheader line subheader line
Επικοινωνία
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
210 300 99 22
Ωρες εργασίας
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08:00 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
10:00 - 18:00
Κεντρικά γραφεία
Λεωφ. Κηφισίας 196,
Χαλάνδρι 152 31, Ελλάδα
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
info@tbibank.gr