1. Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω τις δοκιμές του API;

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμενη ομάδα της tbi bank στο email ecommerce@tbibank.gr, για να τους δώσετε τις IPs σας για να γίνουν whitelisting. Θα χρειαστεί να σας δώσουμε τιμές για τα εξής: provider username/password, reseller code, banking product ID, origin. Επίσης, υπάρχει διαφορετικό banking product ID που θα σας προωθήσουμε για να δοκιμάσετε τα προϊόντα Short PoP &  Long PoP.

  • Short PoP: To προϊόν με τις 4 μηνιαίες δόσεις και 0% επιτόκιο
  • Long PoP: Οποιοδήποτε άλλο έντοκο προϊόν
2. Σε ποιό περιβάλλον γίνεται η υλοποίηση του API;

Η υλοποίηση του API θα γίνει στο UAT (test) περιβάλλον της τράπεζας και του συνεργαζόμενου eshop.

3. Προσπαθώ να κάνω δοκιμαστικές αιτήσεις μέσω του API, μου βγάζει error time out και δεν με μεταφέρει στην σελίδα της tbi bank ώστε να προχωρήσω την αίτηση χρηματοδότησης.

Καθώς βρισκόμαστε σε UAT (test) περιβάλλον, για λόγους ασφαλείας που διαθέτει η tbi bank, πρέπει να μας αποστείλετε την/τις IPs με τις οποίες μπαίνετε στο διαδίκτυο και τρέχετε τις δοκιμαστικές αιτήσεις, με σκοπό να σας εντάξουμε στην white list μας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να μεταφερθείτε στη σελίδα της tbi bank με σκοπό να προχωρήσετε την δοκιμαστική αίτηση χρηματοδότησης.

4. Καθώς πραγματοποιώ δοκιμαστική αίτηση χρηματοδότησης, μου εμφανίζει «η αίτηση βρίσκεται σε επεξεργασία» και δεν με μεταφέρει στο επόμενο βήμα.

Καθώς βρισκόμαστε σε UAT (test) περιβάλλον, πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με έναν ειδικό της tbi bank, όταν κάνετε δοκιμαστικές αιτήσεις χρηματοδότησης, για να μπορέσει να σας προχωρήσει στα επόμενα βήματα της αίτησης.

5. Τα στοιχεία που αναγράφονται στο API doc που κατέβασα, ταιριάζουν στην επιχείρηση μου ή χρειάζεται να τα αλλάξω;

Κάθε μια επιχείρηση έχει μοναδικά στοιχεία που πρέπει να καταχωρηθούν μέσα στο API. Πρέπει να έρθετε έρθετε σε επικοινωνία με έναν ειδικό της tbi bank ώστε να σας δώσει τα σωστά στοιχεία για το eshop σας.

6. Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται να αλλάξω κατά την υλοποίηση του API για να προχωρήσω σε δοκιμαστικές αιτήσεις.
  • Provider username
  • Password
  • Reseller Code
  • Origin
  • Banking product ID