1. Ποιες eCommerce πλατφόρμες διασυνδέονται μέσω plugin με την tbi bank.

H tbi bank έχει δημιουργήσει plugins για τις ακόλουθες πλατφόρμες :

  • WooCommerce με όλες τις εκδόσεις και αναβαθμίσεις αυτών.
  • OpenCart 2, 2.3 ,3 και όλες τις αναβαθμίσεις αυτών των εκδόσεων..
  • Presta shop 1.6 , 1.7 και όλες τις αναβαθμίσεις αυτών των εκδόσεων.
  • Magento, Magento 2 και όλες τις αναβαθμίσεις αυτών των εκδόσεων.

Αν το eshop είναι σε μια από αυτές τις πλατφόρμες, μπορείτε να το διασυνδέσετε εύκολα και γρήγορα μαζί μας.

2. Αν έχω διαφορετική eCommerce πλατφόρμα από τις παραπάνω στο eshop μου, πώς μπορώ να διασυνδεθώ;

Για οποιαδήποτε άλλη eCommerce πλατφόρμα ( και custom ) μπορούμε να διασυνδεθούμε μέσω υλοποίησης API.

3. To eshop μου δεν διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας/ secure protocol (https://). Μπορεί να γίνει η διασύνδεση με την tbi bank;

Τα eshops που θα κάνουν διασύνδεση μέσω plugin, πρέπει να διαθέτουν πρωτόκολλο ασφαλείας/ secure protocol (https://) για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες της tbi bank στους καταναλωτές τους χωρίς τεχνικά προβλήματα.

4. Πού μπορώ να δω την κατάσταση της παραγγελίας που έγινε με τρόπο πληρωμής tbi bank στο eshop μου;

Για την κατάσταση της παραγγελίας, ενημερώνεστε μέσα από το κεντρικό διαχειριστικό της eCommerce πλατφόρμας που διαθέτετε, από την κατάσταση παραγγελιών εκεί που απεικονίζονται όλες παραγγελίες και οι τρόποι πληρωμής.

5. Τι σημαίνουν τα status που βλέπω στο κεντρικό διαχειριστικό της eCommerce πλατφόρμας μου για τις παραγγελίες, που έχουν πραγματοποιηθεί με τρόπο πληρωμής tbi bank.

Τα status που θα βλέπετε για τις παραγγελίες είναι τα εξής:

  • Draft: Είναι το πρώτο status που βλέπετε και σημαίνει πως η αίτηση χρηματοδότησης βρίσκεται σε επεξεργασία.
  • Canceled: Είναι το τελικό στάδιο της αίτησης όταν αυτή ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο από τον καταναλωτή ή από την tbi bank.
  • Reject: Είναι το τελικό στάδιο της αίτησης όταν αυτή απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από από την tbi bank.
  • Approved: Είναι το τελικό στάδιο της αίτησης όταν αυτή εγκριθεί από την tbi bank. Όταν δείτε το συγκεκριμένο στάδιο, θα πιστωθεί άμεσα το χρηματικό ποσό της παραγγελίας, στον λογαριασμό που μας έχετε δηλώσει.
6. Όταν σύνδεσα το plugin της πλατφόρμας μου, εμφάνισε και το IRIS Pay. Τι παραγωγικά κλειδιά θα πρέπει να καταχωρίσω στα πεδία που έχουν δημιουργηθεί στην κατηγορία IRIS Pay;

Η υπηρεσία του IRIS Pay είναι μια νέα υπηρεσία που θα φέρει στην Ελλάδα η tbi bank στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε τίποτα στα συγκεκριμένα πεδία και μπορείτε να τα αφήσετε κενά. Θα ενημερωθείτε εκ νέου με περισσότερες λεπτομέρειες, όταν η υπηρεσία IRIS Pay ξεκινήσει στη χώρα μας.

7. Έβαλα το plugin του OpenCart και δεν βρίσκω τα πεδία που πρέπει να καταχωρίσω τα παραγωγικά κλειδιά που μου έχουν σταλεί.

Καθώς πατήσεις την κατηγορία extensions/ πρόσθετου ( βρίσκεται στο εικονίδιο του παζλ στο αριστερό μενού του opencart ), θα σας βγάλει μια λίστα με τον τύπο του  extension/πρόσθετου που θέλεις να επιλέξεις. Κλίκαρε την κατηγορία Module, εκεί έχει δημιουργηθεί η κατηγορία TBI Pay GR, όταν την βρείτε πατήστε το κουμπί επεξεργασία.  Εκεί θα μπορείτε να καταχωρίσετε τα παραγωγικά κλειδιά που σας έχουν σταλεί.

8. Για eCommerce πλατφόρμα του OpenCart. Τι πρέπει να κλικάρω στην επιλογή «Εμφανίστε το κουμπί TBI Pay GR», όταν καταχωρίσω τα παραγωγικά κλειδιά;

Σε αυτή την επιλογή «Εμφανίστε το κουμπί TBI Pay GR» σου δίνει 2 εναλλακτικές, «Επί» και «Μακριά από». Πρέπει να επιλέξεις το «Επί» για να εμφανιστεί η επιλογή χρηματοδότησης tbi bank στο check out του eshop.