• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

Νέα online χρηματοδότηση από την tbi bank έως €10.000: έγκριση σε λίγα λεπτά και εκταμίευση την ίδια ημέρα.

H tbi bank συνεχίζει να καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα, προσφέροντας χρηματοδότηση γενικού σκοπού  έως 10.000 ευρώ.

Η διαδικασία αίτησης χρηματοδότησης είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά σε τρία μόλις βήματα, χωρίς ο πελάτης να διαθέτει λογαριασμό  στην tbi bank.

Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής:

  1. Είσοδος στον ιστότοπο της tbi bank στην ενότητα ιδιώτες και στην επιλογή Προσωπικό δάνειο
  2. Ταυτοποίηση με φωτογραφία ταυτότητας  χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.
  3. Υποβολή αίτησης

Μετά την έγκριση, η οποία πραγματοποιείται εντός λίγων λεπτών, ο πελάτης υπογράφει  ηλεκτρονικά τη σύμβαση και λαμβάνει το ποσό στον λογαριασμό που έχει δηλώσει την ίδια ημέρα.

Η επέκταση της παρουσίας της tbi bank στην Ελλάδα, είναι μια φυσική κίνηση που αντανακλά τη στρατηγική της τράπεζας να εξελίσσεται συνεχώς, ακολουθώντας τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Οι αυξήσεις στις τιμές μειώνουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών παγκοσμίως, καθιστώντας ολοένα και πιο δύσκολη την αγορά αγαθών και υπηρεσιών. Για τον λόγο αυτό, η τράπεζα υποστηρίζει τους καταναλωτές στην Ελλάδα με μια ψηφιακή λύση δανεισμού που διευκολύνει τις αγορές τους.

«Προκειμένου να παρέχουμε πολλαπλές επιλογές πληρωμών στους πελάτες μας για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, ξεκινήσαμε πριν από μερικούς μήνες τις χρηματοδοτικές λύσεις της tbi στην Ελλάδα μέσω συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Τώρα, για να διευρύνουμε την πρόσβασή τους σε όλο και περισσότερα χρηματοδοτικά εργαλεία, εγκαινιάζουμε το cash online – έναν απλό και γρήγορο τρόπο με μόλις λίγα κλικ. Θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες, υψηλού επιπέδου, για νέους και υφιστάμενους πελάτες», δήλωσε ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Greece.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα