• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

tbi bank και Cosmodata προσφέρουν “Just 4u” ευέλικτους τρόπους αγοράς και επισκευής προϊόντων τεχνολογίας

Η tbi bank, η challenger ψηφιακή τράπεζα με ηγετική θέση στους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Cosmodata, μια εταιρεία με εκτεταμένη εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας.  

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως υπολογιστές, laptops, τηλέφωνα, εκτυπωτές, εξοπλισμού gaming κ.α., τα οποία μπορούν να αποκτήσουν άμεσα, εύκολα και αξιόπιστα.  Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν στο εξής να αγοράσουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους ή να προχωρήσουν σε επισκευή των συσκευών τους, πραγματοποιώντας την πληρωμή σε 4 άτοκες δόσεις για αγορές ή δαπάνες που κυμαίνονται από 20 έως 500 ευρώ, χωρίς την ανάγκη πιστωτικής κάρτας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις παρεχόμενες λύσεις της tbi bank για τις αγορές/ επισκευές τους είτε online, στο e-shop της Cosmodata, επιλέγοντας στο checkout τον Τρόπο Πληρωμής «4you», είτε επισκεπτόμενοι κάποιο από τα 7 φυσικά καταστήματα της Cosmodata σε όλη την Αττική.

Ο Θανάσης Μπάρδης, Head of Partners Enabling, tbi bank Ελλάδος δήλωσε: «Παραμένοντας σταθερά προσανατολισμένοι στην επέκταση και ενδυνάμωση των συνεργασιών μας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη  της Cosmodata στο χαρτοφυλάκιο μας, μιας εταιρείας με ισχυρή παρουσία στον χώρο της τεχνολογίας. Με τη συνεργασία αυτή, επεκτείνουμε περαιτέρω την παροχή ευέλικτων τρόπων πληρωμής, με μοναδικό στόχο να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικότερα στις καθημερινές και αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.»

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα