• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθες Λιθουανία!

Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες “phygital” τράπεζες στη

Νοτιοανατολική Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και με τραπεζικές δραστηριότητες στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Δανία και την Πολωνία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την είσοδό μας στη λιθουανική αγορά.

Η κίνηση συνάδει με τη συνολική επιχειρηματική στρατηγική μας μέσω της οποίας διευρύνουμε το ευρωπαϊκό ψηφιακό μας αποτύπωμα στη Σκανδιναβία, τη Βαλτική και την Κεντρική Ευρώπη. Η κατεύθυνση αυτή, βασίζεται στην ισχυρή θέση της μητρικής μας εταιρείας 4finance, η οποία έχει ήδη αναγνωριστεί ως μία από τα κορυφαίεα brands ψηφιακού δανεισμού στην περιοχή.

Αυτές οι σταθερές και υψηλές σε βιοτικό επίπεδο χώρες μας προσφέρουν την ευκαιρία να διαφοροποιήσουμε το χαρτοφυλάκιό μας όσον αφορά στον πιστωτικό κίνδυνο και στον κίνδυνο συγκέντρωσης. Ως εκ τούτου, η είσοδος στη λιθουανική αγορά έρχεται ως φυσικό επόμενο βήμα, επωφελούμενο από την τεχνογνωσία της 4finance και τα ψηφιακά κανάλια πωλήσεων για την απόκτηση πελατών.

Στη Λιθουανία, θα προσφέρουμε ψηφιακά υπηρεσίες καταναλωτικών δανείων χωρίς ύπαρξη φυσικού υποκαταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε την ευκαιρία να διαφοροποιήσουμε τα προϊόντα μας, προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες μας περισσότερες εναλλακτικές χρηματοπιστωτικών λύσεων και χτίζοντας τη θέση μας ως διεθνή πάροχο τραπεζικών υπηρεσιών.

«Ως ένας από τους κορυφαίους πρωταθλητές δανεισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναζητούμε συνεχώς την διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας και την είσοδο σε νέες αγορές, επωφελούμενοι από τις συνέργιες μεταξύ της TBI Bank και της 4finance. Η είσοδός μας στη Λιθουανία είναι μια στρατηγική κίνηση που θα ενισχύσει περαιτέρω το ψηφιακό μας αποτύπωμα στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε για αυτή τη συναρπαστική νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας», λέει ο Petr Baron, CEO της TBIF (TBI Bank).

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα