• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

Ηλεκτρικά είδη με δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα

Συνεργασία με την Electronet

 

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Electronet, ένα από τα ισχυρότερα δίκτυα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, ανακοινώνει η ΤΒΙ Bank που ηγείται στο BNPL, την αγορά του Αγόρασε Τώρα – Πλήρωσε Αργότερα.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία η TBI Bank εισέρχεται δυναμικά και στην αγορά ηλεκτρικών ειδών, ενώ για τους καταναλωτές η απόκτηση μιας ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής γίνεται πλέον απλή υπόθεση, με την αποπληρωμή της σε ισόποσες δόσεις των οποίων ο αριθμός καθορίζεται από τον ίδιο τον πελάτη. Το σημαντικότερο είναι ότι η αγορά πραγματοποιείται χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η ΤΒΙ εγκρίνει τη διαδικασία με ταχύτητα και διαφάνεια ενώ ο πελάτης υποβάλλοντας την αίτηση στο κατάστημα, βρίσκεται στο ταμείο χωρίς να είναι απαραίτητα πελάτης της TBI Bank.

Η υπηρεσία αυτή της ΤΒΙ, σε συνδυασμό με την πλήρη γκάμα προϊόντων της Electronet, δίνει πρόσβαση σε όλους τους εν δυνάμει καταναλωτές, σε συσκευές και άλλα προϊόντα με ευκολία, αξιοπιστία και την ποιότητα που εγγυάται η Electronet.

«Άλλος ένας στρατηγικός μας στόχος επιτυγχάνεται με αυτή τη συνεργασία: να παρέχουμε στο κοινό μας πρόσβαση σε ποιοτικές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Ειδικά διευκολύνοντας νέους ανθρώπους να κάνουν τις αγορές τους σε δόσεις και να ανοίξουν έτσι πιο εύκολα το σπιτικό τους. Είμαστε χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με την Electronet, ένα δυνατό brand name με εμπειρία, γνώση και σεβασμό στον καταναλωτή, που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα.», τονίζει ο Κώστας Αρμελίδης, Head of Merchant Solutions της TBI Bank Greece.

«Είναι χαρά μας μέσω της συνεργασίας μας με την ΤΒΙ να εξασφαλίζουμε ισχυρότερη αλλά και πιο διευρυμένη αγοραστική δύναμη στον καταναλωτή. Ακόμα και στη νέα αυτή κρίση που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη, με τη λύση που προσφέρουμε, δεν είναι πολυτέλεια για έναν νέο να αγοράσει την κονσόλα παιχνιδιών της αρεσκείας του, ένα κορυφαίο smartphone ή Η/Υ, μια οικιακή συσκευή ή ακόμα και ένα όργανο γυμναστικής. Με περισσότερα από 40 καταστήματα ήδη συμβεβλημένα με την TBI σε όλη την Ελλάδα κι ακόμη περισσότερα να έρχονται, μπορεί κανείς να αποκτήσει τη συσκευή, το γκάτζετ ή τον εξοπλισμό που θέλει με ιδιαίτερη ευκολία στην αποπληρωμή», αναφέρει ο CEO της Electronet, Γιώργος Μπουρλέκας.

Οι ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις της TBI αφορούν αγορές από 20€ έως και 10.000€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Electronet μπορείτε να μεταβείτε στο Electronet – TBI Bank

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα
Το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” χωρίς πιστωτική της Skroutz εμπλουτίζεται με νέα υπηρεσία
Ηλεκτρικά είδη με δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα
Το BNPL “split in 4” διαθέσιμο και σε φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα
Το «Buy Now Pay Later» αλλάζει τον τρόπο αγοράς αυτοκινήτου
ΤΒΙ Bank: έφτασε τους 500 συνεργάτες σε ένα μήνα στην Ελλάδα
TBI Bank: Καθαρά κέρδη ρεκόρ όλων των εποχών για το 2021