• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

Μαζί με την Onfido μειώνουμε το χρόνο εγγραφής του πελάτη έως και 67%

Ως “phygital” δανειστής επόμενης γενιάς, με επίκεντρο τις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Onfido, τον παγκόσμιο πάροχο επαλήθευσης και ελέγχου ταυτότητας, για την ενίσχυση της ασφαλούς και απρόσκοπτης εγγραφής των πελατών.

Καθώς δημιουργούμε συνέχεια νέα “phygital” προϊόντα, είναι σημαντικό για σκοπούς κανονιστικής συμμόρφωσης να γνωρίζουμε τους πελάτες μας και να επαληθεύουμε την ταυτότητάς τους. Πριν από τη συνεργασία με την Onfido, αυτό πραγματοποιούταν μέσω ζωντανών βιντεοκλήσεων με έναν αντιπρόσωπο, μια διαδικασία που ήταν χρονοβόρα και μερικές φορές ενοχλητική. Μετά την έναρξη της συνεργασία μας, παρατηρήθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • Είμαστε σε θέση να εγγράφουμε και να επαληθεύουμε νέους πελάτες 80% γρηγορότερα από πριν
  • Μειώσαμε το κόστος εγγραφής νέου πελάτη κατά 66%

Ενσωματώνοντας την υπηρεσία επαλήθευσης ταυτότητας AI της Onfido, οι πελάτες μας μπορούν να εγγραφούν απλά βγάζοντας μια φωτογραφία του ταυτοτικού τους εγγράφου(ID) και μια selfie. Η Onfido ελέγχει πρώτα ότι το ταυτικό έγγραφο είναι γνήσιο και στη συνέχεια το ταιριάζει με το πρόσωπο του χρήστη. Αυτό εξασφαλίζει ότι το πρόσωπο που παρουσιάζει την ταυτότητα είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του και είναι φυσικά παρόν.

“TBI Bank είναι κάτι περισσότερο από μια τράπεζα, είναι ένας ψηφιακός δανειστής που εστιάζει σε υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά για τους πελάτες μας. Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγκαλιάζουν την ψηφιοποίηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε όλα τα κανάλια εγγραφής σε self-service», δήλωσε ο Petr Baron, CEO της TBIF (TBI Bank). “Η συνεργασία μας με την Onfido μας επιτρέπει αυτό ακριβώς – να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω μιας τραπεζικής πλατφόρμας ξεκινώντας με μια εγγραφή self-service που απαιτεί μηδενική αλληλεπίδραση με τους αντιπροσώπους μας, χωρίς να θυσιάζεται η ευκολία και η ταχύτητα εγγραφής”.

“Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι χρήστες αναμένουν όλο και περισσότερο μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία, όπου μπορούν εύκολα να αποδείξουν την πραγματική τους ταυτότητα, γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλής”, δήλωσε ο Reuben Sagar, Περιφερειακός Διευθυντής της Onfido. “Ρουμανία και η Βουλγαρία ψηφιοποιούν ταχύτητα τις χρηματοπιστωτικές τους υπηρεσίες, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την TBI Bank, μια από τις πιο καινοτόμες τράπεζες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς επεκτείνουν τις ψηφιακές τους λύσεις.

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή πρόσβασης σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες που εντοπίζουν και αποτρέπουν παράνομες προσπάθειες, επιτρέποντας παράλληλα στην επιχείρηση να αναπτυχθεί και να ανταποκριθεί στις κανονιστικές απαιτήσεις.”

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα