• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

Πραγματοποιήστε τις διακοπές των ονείρων σας με την υπηρεσία Travel Now Pay Later

Η tbi bank φέρνει στην Ελλάδα τη νέα, καινοτόμο υπηρεσία “Travel Now Pay Later”, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους στους αγαπημένους τους προορισμούς, χωρίς να ανησυχούν για το κόστος.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση για τις διακοπές τους έως 10.000€, ανάλογα με τις ανάγκες του ταξιδιού τους, ενώ έχουν τη δυνατότητα να παρατείνουν την περίοδο αποπληρωμής έως και 60 δόσεις. Μέσα από μια απλή και γρήγορη ψηφιακή διαδικασία, υποβάλουν την αίτηση για το χρηματικό ποσό που επιθυμούν, χρησιμοποιώντας το e-wallet της πλατφόρμας 18-24.gr. Κατόπιν συμπλήρωσης της αίτησης, ο καταναλωτής λαμβάνει άμεσα ενημέρωση για την εξέλιξή της, ενώ το χρηματικό ποσό που κατατίθεται στο e-wallet μπορεί να δαπανηθεί σε διάφορες υπηρεσίες, όπως διαμονή, μεταφορά, εκδρομές και επίσκεψη σε αξιοθέατα.

Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Greece δήλωσε: «Η είσοδος της νέας υπηρεσίας “Travel Now Pay Later” στην ελληνική αγορά, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους καταναλωτές να χρηματοδοτήσουν τις διακοπές τους με ευελιξία και χωρίς να ανησυχούν για το κόστος. Οι καινοτόμες λύσεις χρηματοδότησης που προσφέρει η tbi bank αποδεικνύουν τη δέσμευσή της στην πρωτοπορία, ενώ εκτιμάται ότι η υπηρεσία “Travel Now Pay Later” θα επαναπροσδιορίσει το τοπίο στην ελληνική τουριστική βιομηχανία».

Σχετικά με την tbi bank

Η tbi bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ηγέτης του «Αγόρασε Τώρα, Πλήρωσε Αργότερα» (BNPL) στην περιοχή, η οποία επικεντρώνεται στους καταναλωτές, τους εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου “phygital” καναλιών και πλατφορμών. Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γερμανία και Λιθουανία. Μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών, 300 φυσικών καταστημάτων και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων 20.000 εμπόρων η tbi bank έχει ένα χαρτοφυλάκιο 2 εκατομμυρίων πελατών το 2022 και έχει εκδώσει σχεδόν 550.000 δάνεια. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ακολουθήστε την tbi bank

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα