Οδηγίες εγκατάστασης του plugin της tbi bank για την πλατφόρμα Magento 1.x & 2.x

 1. Εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα βασίζεται στην πλατφόρμα Magento 1, το plugin μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από τον πίνακα διαχείρισης του καταστήματός σας.
 2. Αποθηκεύστε το plugin που σας έχει σταλθεί στο email σας, στον Υπολογιστή σας.
  (Πχ. Υπολογιστής μου\Επιφάνεια εργασίας\CC_ Magento_1x_TBI_.zip).
 3. Αποσυμπιέστε τα αρχεία. Τα αρχεία στον αποσυμπιεσμένο φάκελο πρέπει να μεταφορτωθούν στον ιστότοπό σας μέσω FTP.
 4.  Χρησιμοποιώντας το FileZilla ή άλλο πρόγραμμα για μεταφορά FTP, βρείτε τον κύριο φάκελο του καταστήματος Magento 1 και μεταφέρετε τους φακέλους “app”, “media” και “skin” από τον αποσυμπιεσμένο φάκελο στον κύριο φάκελο. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε προσθέσει το module «TBI Bank Credit Calculator» στον ιστότοπό σας
 5.  Για να το διαμορφώσετε, μπείτε στον πίνακα διαχείρισης του Magento 1. Επιλέξτε το υπομενού «System» – > «Configuration». Στο αριστερό μενού, βρείτε το «TBI Bank αγορές με πίστωση» και επιλέξτε «Ρυθμίσεις»
 6. To plugin έχει ήδη μεταφορτωθεί και πρέπει να εγκατασταθεί. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας κλικ στο κουμπί «Install»*Ρυθμίστε τις λεπτομέρειες, στα πεδία ρύθμισης παραμέτρων, τα οποία παρέχονται από την TBIBank στο excel που σας στάλθηκε στο ίδιο email με το plugin και επιλέξτε την επιλογή «Save changes»

Το plugin σας έχει ρυθμιστεί και είναι έτοιμο!

Εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα βασίζεται στην πλατφόρμα Magento 2, το plugin μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από τον πίνακα διαχείρισης του καταστήματός σας.

 1. Αποθηκεύστε το module που σας έχει σταλθεί στο email σας, στον Υπολογιστή σας.
  (Πχ. Υπολογιστής μου\Επιφάνεια εργασίας\CC_Magento_2x_TBI_.zip).
 2. Αποσυμπιέστε τα αρχεία. Τα αρχεία στον αποσυμπιεσμένο φάκελο πρέπει να μεταφορτωθούν στον ιστότοπό σας μέσω FTP
 3. Χρησιμοποιώντας το FileZilla ή άλλο πρόγραμμα για μεταφορά FTP, βρείτε τον κύριο φάκελο του καταστήματος Magento 2 και μεταφέρετε τους φακέλους “app” και “pub” από τον αποσυμπιεσμένο φάκελο στον κύριο φάκελο
 4. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε προσθέσει το plugin «TBI Bank Credit Calculator» στον ιστότοπό σας
 5. Για να το διαμορφώσετε, μπείτε στον πίνακα διαχείρισης του Magento 2. Επιλέξτε το μενού «Καταστήματα» – > «Διαμόρφωση» υπομενού. Στο αριστερό μενού, βρείτε το «TBI Bank αγορές με πίστωση» και επιλέξτε «Ρυθμίσεις»

  *Ρυθμίστε τις λεπτομέρειες, στα πεδία ρύθμισης παραμέτρων, τα οποία παρέχονται από την TBIBank στο excel που σας στάλθηκε στο ίδιο email με το plugin και επιλέξτε την επιλογή «Save changes».

Το plugin σας έχει ρυθμιστεί και είναι έτοιμο!

Κατεβάστε το εγχειρίδιο του Magento