Οδηγίες εγκατάστασης του plugin της tbi bank για την πλατφόρμα OpenCart

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Αποθηκεύστε το plugin που θα βρείτε στην σελίδα μας, στον Υπολογιστή σας. (Πχ. Υπολογιστής μουΕπιφάνεια εργασίας CC_OpenCart_tbi_GR.v.1.0.13.zip).

Βήμα 2

Η εγκατάσταση προχωρά με την τυπική μέθοδο: Ανοίξτε τον πίνακα διαχείρισης του καταστήματός σας OpenCart. Από το μενού, επιλέξτε Extensions -> Extension Installer. Ανεβάστε το αρχείο „CC_OpenCart_tbi _GR.v.1.0.13.zip”.

Βήμα 3

Μετά το upload, το plugin έχει εγκατασταθεί επιτυχώς. Τώρα χρειάζεται να πάτε στο Μενού αριστερά να επιλέξετε Επεκτάσεις -> Ενότητες. Βρείτε το "tbi bank αγορές με πίστωση" και επιλέξτε επεξεργασία.

Βήμα 4

Ρυθμίστε τις λεπτομέρειες, στα πεδία ρύθμισης παραμέτρων, τα οποία παρέχονται από την tbi bank στο excel που σας στάλθηκε στο ίδιο email με το plugin και επιλέξτε την επιλογή «Save changes».

Βήμα 5

Πρέπει να ελέγξετε αν έχει ενεργοποιηθεί και ο τρόπος πληρωμής. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από το "Extensions" -> Extensions. Επιλέξτε «Πληρωμές» από το αναπτυσσόμενο μενού. Βρείτε το "tbi αγορές με πίστωση", επιλέξτε επεξεργασία και ενεργοποιήστε το.

Το plugin σας έχει ρυθμιστεί και είναι έτοιμο! Καλή αρχή!