Τι θα μάθετε

Why our customers returns?

1. Επισκόπηση της αγοράς 🔎

 • Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση στην ελληνική αγορά και πώς διαφαίνεται το μέλλον για τους εμπόρους
 • Βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και οι καταναλωτές

 

2. Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών 📈

 • BNPL: Τι είναι, γιατί αξίζει να ενταχθεί στις προσφερόμενες μεθόδους πληρωμών και πώς βοηθά στην ανάπτυξη της επιχείρησης
 • Πώς η tbi στηρίζει στην ένταξη του BNPL στην επιχείρησή σου

It's easy!

3. Πώς να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά το BNPL, ώστε να εντοπίζεται εύκολα από τους πελάτες; 🔮

 • Συμβουλές για το πού και πώς να εμφανίζονται οι ευέλικτες μέθοδοι πληρωμής στο website
 • Πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη

 

4. A success story 💭

 • Γιατί το Skroutz, η μεγαλύτερη πλατφόρμα online αγορών στην Ελλάδα επέλεξε τις BNPL υπηρεσίες
 • Πως ανέπτυξε την επιχείρηση και τι άλλο ακολουθεί 

  ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

  * Υποχρεωτικά πεδία

  Success
  Успешна регистрация
  Всичко е наред
  Error
  Грешка
  Нещо се обърка

  Οι ομιλητές

  Κώστας Τοβίλ

  Why our customers returns?

  Κώστας Τοβίλ

  Market Leader, Greece

  Ο Κώστας έχει 17 χρόνια εμπειρία στη λιανική τραπεζική, και ιδιαίτερα στη χρηματοδότηση προς τους καταναλωτές και στις κάρτες, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται επιτυχημένα σε αρκετές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η συμβολή του στη γρήγορη ανάπτυξη της tbi στην Ελλάδα, είναι αξιοσημείωτη, καθώς μέσα σε ένα μόλις χρόνο η τράπεζα εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο πάροχο online προγραμμάτων πληρωμών, κερδίζοντας προβάδισμα έναντι όλων των τοπικών παρόχων.

  Ξεκίνησε την καριέρα του στη Citibank και στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στην EFG Eurobank σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Ελλάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση καταθέσεων και επενδυτικών προϊόντων και στη συναλλακτική τραπεζική.

  LinkedIn

  Κώστας Κοντογιάννης

  Why our customers returns?

  Κώστας Κοντογιάννης

  CFO Skroutz S.A.

  Ο Κώστας Κοντογιάννης είναι ο CFO της Skroutz. Πριν αποτελέσει μέλος της Skroutz, εργάστηκε σαν Transaction Services Manager στην εταιρεία PwC Greece, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο. . Tα τελευταία χρόνια είναι ενεργός εθελοντής στον φιλανθρωπικό οργανισμό MDA Hellas για την ευημερία και την φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές διαταραχές.

  Ο Κώστας είναι μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εφαρμοσμένη Λογιστική από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία και προπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

  LinkedIn

  Παναγιώτης Ακριτίδης

  Why our customers returns?

  Παναγιώτης Ακριτίδης

  Ιδρυτής – DME Hellas

  O Παναγιώτης διαθέτει 17 χρόνια εμπειρίας στο digital marketing. Είναι ιδιοκτήτης της Digital Marketing Experts – Dme Hellas, μιας εταιρείας που ασχολείται με την ανάπτυξη ιστοσελίδων, την στρατηγική marketing και τα Social Media και συνεργάζεται με δεκάδες επιχειρήσεις.

  Επίσης διδάσκει marketing & digital marketing στα εκπαιδευτικά κέντρα ΙΕΚ Άλφα και ΙΕΚ Ξυνή.

  LinkedIn

  Γιώργος Τσεκούρας

  Why our customers returns?

  Γιώργος Τσεκούρας

  E-commerce Manager – tbi bank

  Ο Γιώργος είχε ηγετικό ρόλο σε μια startup που για πρώτη φορά επέτρεψε στους Έλληνες να αγοράζουν καύσιμα για το όχημά τους και να πληρώνουν απομακρυσμένα μέσω του smartphone τους. Η υπηρεσία αυτή συμπληρώθηκε από προγράμματα ανταμοιβής με τη συνεργασία εταιρειών πετρελαίου, ασφαλιστικών εταιρειών, παρόχων μεθόδων πληρωμών και δεκάδων άλλων εταιρειών.

  Το 2021, ο Γιώργος προσλήφθηκε στην tbi ως e-commerce manager για την ελληνική αγορά και ανέλαβε την ανάπτυξη υπηρεσιών BNPL στο ηλεκτρονικό εμπόριο, επιτυγχάνοντας τη σύναψη πάνω από 2.000 συνεργασιών.

  LinkedIn

  Συντονιστής: Μιχάλης Στάγκος

  Why our customers returns?

  Συντονιστής: Μιχάλης Στάγκος

  Επιχειρηματίας, επενδυτής και δημιουργός οικοσυστημάτων

  Ο Μιχάλης διδάσκει Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμινγκ» και στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Ως ομιλητής και συντονιστής, διακατέχεται από πάθος.

  Υποστηρίζει ένθερμα τους ανοιχτούς μηχανισμούς καινοτομίας που εστιάζουν στην ανάπτυξη μιας πλατφόρμας για εταιρείες και startup, με στόχο τη δημιουργία αξίας για την οικονομία και την κοινωνία. Είναι κορυφαίος στρατηγικός αναλυτής, σχεδιαστής καινοτόμων πολιτικών, υπηρεσιών και προϊόντων και συνεργάζεται με διάφορα ευρωπαϊκά όργανα. Ο Μιχάλης είναι Αντιπρόεδρος και   Εταίρος στη L-Stone Capital και Συνιδρυτής του Industry Disruptors Game Changers.

  LinkedIn