• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

Δυναμική συνεργασία tbi bank και car.gr

Σε συνεργασία προχώρησαν η tbi bank και το car.gr, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αγγελιών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, με στόχο να γίνει πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία αγοράς οχήματος για τους καταναλωτές.

Οι χρήστες του car.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με χρηματοδότηση μέσω tbi bank. Με εύκολο, απλό και γρήγορο τρόπο, οι καταναλωτές  μπορούν να αιτηθούν για τη λήψη προσωπικού δανείου από τη tbi bank, ύψους έως 15.000 ευρώ για αγορά οχήματος.

Συγκεκριμένα, η online διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας είναι η εξής:

  • Βήμα 1ο: Ο υποψήφιος αγοραστής, συμπληρώνει τη φόρμα αίτησης χρηματοδότησης που θα βρει στο τέλος της αγγελίας του οχήματος  που τον ενδιαφέρει.
  • Βήμα 2ο: Με τη συμπλήρωση των πρώτων στοιχείων της αίτησης , ο υποψήφιος μεταφέρεται στο περιβάλλον της τράπεζας για να ολοκληρώσει την αίτησή του.
  • Βήμα 3ο: Μόλις η αίτηση εγκριθεί, το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στον ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό του ενδιαφερόμενου την ίδια ημέρα και μπορεί να το χρησιμοποιήσει για την αγορά οποιουδήποτε οχήματος επιλέξει να αγοράσει.

Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Greece δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το car.gr, με στόχο να κάνουμε την απόκτηση οχήματος πολύ πιο εύκολη και προσιτή με τη λύση του προσωπικού δανείου. Αξιοποιούμε από κοινού την τεχνογνωσία μας προσφέροντας στους καταναλωτές μια σύγχρονη και απλοποιημένη διαδικασία πληρωμών. Ενισχύοντας το δίκτυο των συνεργασιών μας με το car.gr, ανοίγουμε τον δρόμο για την αγορά οχημάτων από ιδιώτη σε ιδιώτη,  χωρίς να επισκεφθούν την τράπεζα. Προσφέρουμε δυνατότητα χρηματοδότησης, εκεί που οι καταναλωτές τη χρειάζονται».

“Ο κ. Τσαγκαλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Car.gr, δήλωσε σχετικά: “Από τη πλευρά μας είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την tbi bank. Καθημερινά προσπαθούμε να παρέχουμε καινοτόμες λειτουργίες στους χρήστες μας και η χρηματοδότηση είναι σαφώς προς αυτή την κατεύθυνση.”

Η tbi bank, ο μεγαλύτερος πάροχος BNPL (Buy Now Pay Later, Αγόρασε Τώρα Πλήρωσε Αργότερα), συμπληρώνει ένα χρόνο από την είσοδό της στην ελληνική αγορά, μετρώντας ήδη περισσότερες από 1,600  συνεργασίες στη χώρα σε διάφορους κλάδους, μεταξύ των οποίων η αγορά των ηλεκτρονικών ειδών, ρουχισμού, επίπλων και άλλων υπηρεσιών.

Σχετικά με την tbi bank

Η tbi bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ηγέτης του «Αγόρασε Τώρα, Πλήρωσε Αργότερα» (BNPL) στην περιοχή, η οποία επικεντρώνεται στους καταναλωτές, τους εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου “phygital” καναλιών και πλατφορμών. Δραστηριοποιείται σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα, Γερμανία και Λιθουανία. Μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών, 300 φυσικών καταστημάτων και ενός μεγάλου δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων 15.000 εμπόρων, η tbi bank έχει ένα χαρτοφυλάκιο 2 εκατομμυρίων πελατών και έχει εκδώσει σχεδόν 500.000 δάνεια. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα