• Ιδιώτες
  • Επιχειρήσεις
  • Σχετικά με εμάς

ΤΒΙ Bank: έφτασε τους 500 συνεργάτες σε ένα μήνα στην Ελλάδα

Ένα μήνα μετά την αδειοδότησή της από την Τράπεζα της Ελλάδος και τις αρμόδιες αρχές, η TBI Bank έχει εντάξει στο δίκτυο συνεργατών της πάνω από 500 εμπόρους – τόσο με φυσική όσο και με διαδικτυακή παρουσία – από διάφορους κλάδους όπως μόδα, ηλεκτρονικά είδη, εμπορία αυτοκινήτων, έπιπλα, υπηρεσίες υγείας κ.ά.

Η TBI Bank προσφέρει στους συνεργάτες της ένα επιτυχημένο εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεών τους και την παροχή καλύτερης εμπειρίας στους πελάτες τους, χωρίς κανένα ρίσκο για τις επιχειρήσεις τους. Παράλληλα, εξασφαλίζει την πληρωμή τους την ίδια ημέρα, ενισχύοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη ρευστότητά τους. Το  πρόγραμμα «Buy Νow, Pay Later», που έχει εδραιωθεί στις άλλες κύριες αγορές δραστηριοποίησης της TBI, δηλαδή τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, έχει οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα  σε όλες τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες.

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που βλέπουμε τις δραστηριότητές μας να εκτοξεύονται στα ύψη στην Ελλάδα τόσο σύντομα μετά το λανσάρισμα. Αυτό δείχνει ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για περισσότερες καινοτομίες στη χρηματοδότηση αγορών και είμαστε εδώ για να τις προσφέρουμε», δήλωσε ο Κώστας Τοβίλ, Country Lead of TBI Bank – Greece. «Ευχαριστούμε όλους τους εμπόρους που έδειξαν ενδιαφέρον για τις – λύσεις που προσφέρουμε και μας εμπιστεύτηκαν. Ανυπομονούμε να πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα μαζί».

Οι έμποροι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία με την TBI μέσω της ειδικής ιστοσελίδας και της υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Πελατών, με στόχο να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις τους. Το Buy Now, Pay Later έχει στόχο να αυξήσει την αξία των αγορών έως και 40%, να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους πελάτες και να επιτρέψει στους εμπόρους να εισπράττουν την ίδια ημέρα. Για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, η τράπεζα παρέχει διασύνδεση μέσω API με λεπτομερείς οδηγίες για εύκολη εφαρμογή και έτοιμα plug-ins για πλατφόρμες, όπως Magento, Presta Shop, WooCommerce και άλλες.

Τέλος, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, η TBI Bank έχει ήδη διευρύνει την ομάδα και την παρουσία της σε όλη τη χώρα. Ξεκινώντας από την Αθήνα όπου βρίσκεται η έδρα της, η τράπεζα διαθέτει πλέον ομάδες πωλήσεων στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, ενώ σχεδιάζει να επεκταθεί περαιτέρω.

Σχετικά με την TBI Bank

Η TBI Bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ηγέτης του «Αγόρασε Τώρα, Πλήρωσε Αργότερα» (BNPL) στην περιοχή, η οποία επικεντρώνεται στους καταναλωτές, τους εμπόρους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου “phygital” καναλιών και πλατφορμών. Δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Λιθουανία. Μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών, ένα δίκτυο 300 φυσικών καταστημάτων και αξιόπιστων συνεργασιών με σχεδόν 14.000 εμπόρους και λιανοπωλητές, η TBI Bank έχει ένα χαρτοφυλάκιο 2 εκατομμυρίων πελατών το 2021 και έχει εκδώσει σχεδόν 500.000 δάνεια. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε όλα
Το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” χωρίς πιστωτική της Skroutz εμπλουτίζεται με νέα υπηρεσία
Ηλεκτρικά είδη με δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα
Το BNPL “split in 4” διαθέσιμο και σε φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα
Το «Buy Now Pay Later» αλλάζει τον τρόπο αγοράς αυτοκινήτου
ΤΒΙ Bank: έφτασε τους 500 συνεργάτες σε ένα μήνα στην Ελλάδα
TBI Bank: Καθαρά κέρδη ρεκόρ όλων των εποχών για το 2021